Folie zonder lijmlaag

raamfolie

Heb je een feestje te vieren en wil je daar voor de buitenwereld aandacht aan besteden, dan zijn statische stickers uitstekend om te gebruiken. De raamfolie die wordt gebruikt om de sticker te maken, kun je aanbrengen zonder te maken te hebben met een lijmlaag. Voordeel hiervan is dat je de folie zeer eenvoudig aan kunt brengen maar ook weer kunt verwijderen. Je kunt de folie zelf ontwerpen met leuke afbeeldingen en teksten om iedereen te laten weten wat er aan de hand is.

Stickers waar je niet naar binnen kunt kijken

raamfolie

Wil je bij bijvoorbeeld je bedrijf wel naar buiten kunnen kijken, maar wil je niet dat omstanders zo naar binnen kunnen kijken dan heb je daar ook speciale raamfolie voor. De folie is perfect op maat te maken, zodat je naast de inkijk ook de perfecte afbeelding op het raam hebt. Wil je zowel van binnen naar buiten kijken en andersom, dan is deze folie ook beschikbaar bij plakhetzelf.nl. Alles wat te maken heeft met stickers en folie kun je in de webshop ontwerpen.

Voor elk raam de juiste folie

Waar je raamfolie ook voor nodig hebt, bij plakhetzelf.nl in de webshop vind je voor ieder gebouw of iedere ruimte de goede folie om te gebruiken. Maar ook voor thuis is de folie uitstekend te gebruiken, om inkijk tegen te gaan voor zowel de woon als de slaapkamer. Kies de goede hoogte van de band die je aan wilt brengen, eventueel met een leuke tekst of leuke afbeeldingen in de folie. Je moet er wel rekening mee houden dat door de uitgesneden teksten je wel naar binnen kunt kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *