Een boek luisteren

leren

Het wordt steeds populairder, een boek luisteren in plaats van lezen. Een van de voordelen is er van dat je geen boek hoeft mee te nemen, en je kunt het overal eenvoudig doen. Ook hoef je geen stapel boeken mee te sjouwen als je iets anders wilt horen, met een hoorcollege hoef je alleen maar je smartphone en je oordopjes bij je te hebben tijdens het reizen. Of je nu van klassieke oudheid houd, of je interesses liggen heel ergens anders dat maakt niet uit. Het aanbod van colleges om te luisteren is enorm, zodat je altijd wel een geschikte college vindt. 

Heerlijk voor onderweg

Het is altijd leuk en leerzaam om onderweg een college te volgen over bijvoorbeeld de klassieke oudheid, zoek je iets anders dan kun je op de website van de home-academy.nl ook heel goed terecht. Het aanbod is enorm in vele categorieën, wanneer je een abonnement hebt kun je onbeperkt luisteren naar de leukste colleges. Door een vast bedrag per maand te betalen, luister je wanneer en waar je wilt eenvoudig met je smartphone naar de colleges. Ook over taal en letteren, of geschiedenis vind je interessante hoorcolleges.

klassieke oudheid

Altijd en overal een college luisteren

Je kunt bij de home-academy.nl ervoor kiezen om de hoorcolleges los te kopen, word je lid van de club kun je voor een vast laag bedrag per maand iedere hoorcollege luisteren die je maar wilt. Ook heb je als voordeel dat je niet perse online hoeft te zijn om een college te luisteren, een college kun je volgen zowel op je smartphone, tablet als computer. Op deze manier luister je altijd naar je favoriete colleges op iedere plaats die je maar wenst. Thuis, onderweg in de trein of op een andere locatie naar wens. Informeer snel op de website en bestel snel een college.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *